Unde s-a refugiat Andreea Marin după scandalul cu Mihaela Rădulescu

28 ianuarie 2019 20:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atât de supărată a fost Andreea Marin (44 de ani) că Mihaela Rădulescu (49 de ani) a numit-o „vită” într-o interceptare DNA, încât a plecat la Spa. Fosta „Zână a Surprizelor” a evadat la munte și se relaxează în condiții de lux.

 Dacă în urmă cu un an Andreea își făcea vacanța undeva în Alpi, de această dată a ales să meargă la Brașov, unde s-a cazat într-un complex hotelier de lux cu piscină și Spa.

Contactată de Click!, Andreea Marin a fost mai degrabă ironică decât nervoasă și a dorit să puncteze cât de diferită e în atitudine în comparație cu eterna ei rivală: „Ce mai poate fi de spus. Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea. Are dreptul la prezumpția de nevinovăție”. În aceeaşi convorbire telefonică interceptată de DNA, Mihaela şi-a exprimat nemulţumirea faţă de „inegalitatea” dintre ele, pornind de la faptul că Andreea are un promo mai reuşit decât al ei. În anul 2012, Mihaela a prezentat la Realitatea TV emisiunea „Alegerile Mihaelei“, în timp ce Andreea realiza, la acelaşi post, emisiunea „Trezeşte România”. 

Mai multe