Unde se afla Marcel Toader când Maria Constantin îl aştepta să divorţeze

22 noiembrie 2017 7:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima înfăţişare în procesul de divorţ dintre Maria Constantin şi Marcel Toader nu i-a avut prezenţi pe cei doi protagonişti, ci doar pe cântăreaţa de muzică populară. Marţi dimineaţă, Maria a venit la Judecătoria sectorului 5 însoţită de mama ei, Carmen Constantin. Omul de afaceri nu a vrut să dea ochii cu cea care în acte îi mai este încă soţie şi a ales să fugă din Bucureşti.

Marcel Toader a avut marţi o zi importantă, dar s-a aflat în alt loc decât la Judecătoria sectorului 5, unde Maria îl aştepta să divorţeze. Omul de afaceri ştia că poate să lipsească şi a ales să facă un drum până la Pârâienii de Sus, sat unde locuieşte soacra sa, carmen Constantin. Cu portbagajul încărcat de saci, afaceristul s-a oprit în faţa porţii şi a vrut să discute cu soacra, care surpriză, era la Bucureşti ca să-i fie alături Mariei. 

Pentru că nu nu a reuşit să discute de femeia, rugbistul a lăsat mai mulţi saci cu haine la poarta casei şi a întocmit un proces de predare primire cu cei care au rămas să aibă grijă de gospodărie în lipsa mamei Mariei Constantin. "Acesta este rezultatul adulterului. Asta a mai rămas după patru ani de căsnicie", a spus Marcel Toader în timp ce arunca sacii peste gard, în curtea fostei soacre.   

Omul de afaceri a lipsit şi de la întâlnirea pe care nevasta i-a dat-o la notar, în urmă cu două luni şi jumătate. 

Mai multe