Unde se distrează băieții de la Proconsul în vacanță

2 august 2018 11:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

E vârf de sezon estival, așa că și trupa Proconsul a luat o pauză de la scenă și se bucură de vacanță. Deși băieții sunt foarte uniți și merg peste tot împreună, concediile le petrec separat, cu familiile sau cu iubitele. Bodo și-a dus copiii în paradisul din Insula Zakyntos (Grecia), în timp ce colegii lui au preferat destinații mai puțin exotice ca Anglia sau Germania. Nici litoralul românesc nu a fost uitat, fiind bifat de "creierul" formației, clăparul Robert Anghelescu.

În România, la mare, vremea capricioasă le-a cam dat planurile de vacanță peste cap turiștilor, dar băieții de la Proconsul s-au reorientat rapid. 

Bogdan Marin, alias Bodo, și-a dus familia în Grecia, pe insula Zakyntos, destinație pentru care a optat și Ionuț, colegul lui din staff-ul tehnic. Dragoș Dincă (chitară) a preferat vara aceasta Londra și Țara Galilor, iar Robert Ursache, basistul trupei, și-a rezervat un sejur de vis la vecinii bulgarii, ajungând la Nisipurile de aur. 

Robert Anghelescu și frumoasa lui soție, designerul Ioana Voicu, s-au relaxat pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. 

Mihnea Cojocaru, inginer de sunet, a ajuns în Germania.

Mai multe