Unde și când va fi înmormântată fata lui Marius Țeicu

3 august 2017 15:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lui Marius Țeicu, Patricia Țeicu, s-a stins din viață miercuri și va fi înmormântată vineri la un cimitir din apropierea locuinței în care a copilărit. După doi ani de bătălii intense cu leucemia, Patricia a fost doborâtă de această cumplită boală.

Nimeni nu vrea să fie în pielea lui Marius Țeicu (72 de ani), în aceste zile, după ce și-a pierdut fiica, pe Patricia, în vârstă de 41 de ani.

Fata compozitorului a dus o luptă cruntă cu leucemia și, pentru puțin timp, a fost convinsă că a învins boala, după luni întregi de chin. În luna martie a acestui an, Patricia era fericită. Avea cele mai bune motive pentru a zâmbi: declara că a renăscut, că a scăpat de suferință și că este gata să îmbrățișeze din nou viața.

Când credea că a scăpat, corpul acesteia a cedat. Patricia urma să facă o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la stomac. Femeia a lăsat în urmă doi copii, Andrei (10 ani) şi Casandra (7 ani), dar și un soț extrem de îndurerat, pe Dan Rădulescu.

Trupul neînsuflețit al Patriciei a fost depus astăzi, la Capela Cimitirului Izvorul Nou din Capitală, urmând ca înmormântarea să aibă loc vineri, la prânz, la ora 11:00. 

Mai multe