Unele premiante, altele corigente la ţinutele de iarnă

30 ianuarie 2016 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un decembrie blând, un ianuarie geros. De asta am avut parte până acum, aşa că am alternt haine groase şi subţiri. Şi vedetele şi-au adaptat garderoba şi au făcut paradă cu ţoale de fiţe. Noi am fost cu ochii pe ele.

Generaţia tânără, ca de obicei, a atras atenţia şi din punct de vedere vestimentar. 

Designerul Maria Simion, creatoarea brandului “Wonder Lolita”, a analizat pentru cititorii Click! moda străzii la vedete.

Antonia (26 de ani) ne-a încântat ochii cu acel cojocel alb, de la firma Kokon To Zai, pe care a dat aproximativ 2.500 de lei.

Sore (26 de ani) radiază datorită sarcinii, Elena Băsescu (35 de ani) a ajuns piele şi os, iar hainele vin pe ea ca pe un manechin de podium, iar la Ileana Lazariuc (33 de ani) se vede că e patroană de magazin cu îmbrăcăminte de lux.

Designerul Maria Marinescu (37 de ani) nu poate da greş în domeniul modei, iar solista Cristina Rus (34 de ani) şi actriţa Alina Chivulescu (41 de ani) preferă liniile clasice, care nu se demodează niciodată.

De cealaltă parte, Andreea Marin (41 de ani), Luminiţa Anghel (47 de ani) şi Sanda Ladoşi (46 de ani) nu ne-au impresionat prea tare cu ţinutele lor.

Designerul Maria Simion, creatoarea brandului “Wonder Lolita”, a analizat pentru cititorii Click! moda străzii la vedete.

Mai multe