Uriașul Temișan, întrecut în înălțime de Liviu Teodorescu

20 mai 2016 21:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Situaţii inedite sâmbătă (21 mai), la «Te cunosc de undeva!» (Antena 1)! S-a găsit, în sfârşit, cineva care să îl întreacă pe Aurel Temişan (43 de ani)!

Uriașul Temișan, întrecut în înălțime de Liviu Teodorescu

În ediţia de sâmbătă a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, difuzată de Antena 1, de la 20.00, Aurelian Temişan va sta faţă în faţă cu imitatorul lui. Însă, ineditul situaţiei este faptul că artistul, care are o înălţime de 1,93 m îl va privi pe acesta de jos, căci Liviu Teodorescu (23 de ani) îl depăşeşte pe Temi cu mai bine de cinci centimetri. 

Astfel, se înregistrează o premieră: în nici unul dintre cele nouă sezoane ale emisiunii nu s-a găsit cineva care să îl imite pe juratul Temişan şi care să fie atât de înalt. Andrei Ştefănescu şi Maria Buză, cei care au mai intrat în pielea artistului, sunt cu mult mai scunzi decât originalul Temi.

Ţurcaşiu, ca o «umbră», în rolul lui Edith Piaf

Solista Anca Ţurcaşiu (46 de ani) este de nerecunoscut! Cu un ten închis la culoare, cu sprâncene extrem de subţiri şi arcuite, cu un ruj închis, îmbrăcată într-o rochie neagră, cântăreaţa arată desprinsă, parcă, din filmele de groază. Ea a făcut toate astea nu pentru vreun film horror, ci pentru a o imita pe celebra cântăreaţă Edith Piaf, în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva!”. După ce a postat pe pagina ei de Facebook imaginile cu ea “în pielea” celebrei cântăreţe franceze, fanii Ancăi au rămas şocaţi.

Mai multe