Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei. Dan Helciug a fost martor

2 octombrie 2015 15:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

O acţiune fulger a poliţiei a înspăimăntat ieri după-amiază trecătorii din zona intersecţiei Budapesta, în apropiere de Piaţa Unirii. Printre martorii la întreaga scenă, ruptă parcă din filmele de acţiune americane, s-a aflat şi Dan Helciug (40 de ani). Solistul trupei Spitalul de Urgenţă se afla întâmplător la locul în care oamenii legii au arestat patru persoane.

Desfăşurare incredibilă de forţe într-o intersecţie circulată din Capitală. Poliţiştii le-au luat urma unor cetăţeni de etnie rromă pe care i-au arestat după o urmărire ca în filme. Cele patru persoane se aflau într-o maşină de culoare neagră, neînmatriculată în România. Martor la întreaga scenă a fost Dan Helciug şi fiul acestuia, Luca, în vârstă de doar opt ani. "Pac pac ...film de acţiune acum câteva minute la intersecţia cu Budapesta. Urmărire, blocare...arestare..maşini furate", a povestit uimit artistul pe contul lui de socializare.

Contactat de Click!, solistul a explicat că toată acţiunea poliţiştilor s-a derulat foarte rapid, iar în mai puţin de zece minute, poliţiştii au reuşit să-i imobilizeze şi să le pună cătuşele celor patru cetăţeni. "Ne-am uitat ca la un film american. Eu şi băieţelul meu eram la vreo 7-8 metri distanţă de locul în care poliţia a oprit maşina neagră în trafic. Era un autoturism care nu avea numere de înmatriculare de România. Din această maşină, poliţiştii au scos cele patru persoane pe care le-au pus la pământ şi le-au încătuşat. Eu am rămas fără cuvinte. Băieţelul meu a fost şi el impresionat, pentru că nu ţi se întâmplă să vezi aşa ceva în fiecare zi pe stradă. El m-a îndemnat să fac fotografii. În zona în care poliţiştii au desfăşurat această acţiune, s-au strâns oameni ca la spectacol. La câteva minute după ce s-a terminat acţiunea am încercat să punem totul cap la cap şi am bănuit că ar fi fost vorba despre o maşină furată", ne-a povestit Dan Helciug.     

Mai multe