Urmașa Sofiei Vicoveanca, pentru prima dată fără costumul tradițional

27 decembrie 2017 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Și-a obișnuit publicul să o vadă doar în costumul tradițional și nu a apărut niciodată în fața fanilor fără prețioasele ei ii. Iată că ieri, cu ocazia zilei sale de naștere, Angelica Flutur a apărut în haine normale. Solista de muzică populară arată super!

Este considerată urmașa Sofiei Vicoveanca! Angelica Flutur are un talent aparte și-și reprezintă cu multă cinste și un devotament aparte zona Bucovinei, Vatra Moldoviței, întocmai celebra sa vecină.Ieri, Angelica Flutur, simpatica interpretă de muzică populară, a împlinit 30 de ani. Nici nu ai zice că are vârsta asta pentru că arată precum o adolescentă și are un spirit jucăuș și o candoare aparte, însă a reușit să se transforme în  femeia fatală, într-o ședință foto inedită.

A și reușit acest lucru! Posesoarea unei zestre impresionante de peste o sută de ii și costume populare, frumoasa Angelica a hotărât să aibă o amintire cu ea în haine obișnuite, așa cum o știu doar apropiații. După cum se știe, bruneta cârlionțată, cu ochi verzi poartă cu mândrie straiele tradiționale originare din Bucovina, și nu a apărut vreodată în fața publicului  ei în haine obișnuite, așa că aceste poze îi vor surprinde pe fanii frumoasei artiste. Îmbrăcată într-o rochiță roz, sau o cămașă albă și fustă stilizată, pe cizme cu toc, Angelica Flutur arată super lângă bradul de Crăciun, iar fanii au complimentat-o intens. Unii dintre ei au recunoscut-o cu greu!

Mai multe