Uups! Sexosul Dorian Popa, lângă o blondă! Are un nou "trofeu" VIDEO

18 februarie 2015 13:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu, nu este vorba despre vreo nouă cucerire a îndrăgitului artist. Dorian Popa (26 de ani) a lansat, de curând, o nouă melodie care va ajunge, cu siguranţă, în topurile de specialitate.

Eliza şi Dorian Popa au lansat o nouă piesa, “Trofeu”! Aceasta este cea mai recentă producţie muzicală KAZIBO. Totodată, reprezintă şi single-ul de debut al celei mai fresh apariţii feminine din industria muzicală românească.

“Muzica pe care o cânţi trebuie să te reprezinte, să fie o prelungire a personalităţii tale şi un mijloc de a împârtăşi cu cei din jur emoţia interioară şi trăirile personale. Nu poţi ajunge în inima ascultătorului decât dacă eşti tu, iar acesta este unul din motivele pentru care «Trofeu» mi-a plăcut de la prima audiţie. De asemnea, colaborarea cu Dorian Popa m-a bucurat foarte mult, iar replica lui muzicală pe piesă completează perfect povestea trofeului”, a mărturisit Eliza.

La rândul său, şi Dorian Popa a fost încântat de această colaborare muzicală: “Îmi place foarte mult piesa, are un mesaj puternic şi sper să ajunga rapid în topuri! Am lucrat excelent cu Eliza, ne-am distrat foarte bine la filmările videoclipului”, a mărturisit cântăreţul.

Eliza este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti şi are experienţă scenică îndelungată în sfera pop-jazz underground. Proiectul ELIZA include şi un band care o va însoţi pe artistă în viitoarele concerte: “Am norocul să am alături o gaşcă de instrumentişti valoroşi, ce-mi împărtăşesc dorinţa de a crea o muzică de calitate”, a adăugat artista.

Ascultă piesa “Trofeu”!

Mai multe