Vă vine să credeţi că are 68 de ani? Concurentul care i-a lăsat mască pe juraţii «Românii au talent»

2 martie 2019 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un pensionar în vârstă de 68 de ani, fost profesor de limba română, a uluit juriul şi publicul de la „Românii au talent”.

Vasile Şerban a apărut pe scenă cu o chitară şi a început să cânte fără prea mult talent o melodie folk. Văzând că juraţii abia se abţineau să nu apese butonul roşu, pensionarul a abandonat chitara şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a venit acolo. S-a dezbrăcat, şi-a încordat muşchii şi le-a arătat tuturor că vârsta e doar un număr.

Bărbatul din Năvodari este, potrivit adevarul.ro, multiplu campion la culturism, categoria Master, în 2017 obţinând cea de-a 13 medalie naţională.

A început să participe la concursuri abia la 54 de ani, însă a precizat că sportul a fost întotdeauna o pasiune a sa şi că nu e zi în care să nu facă mişcare.

Un alt musculos care a făcut senzaţie a fost Marcel Manoliu, un bărbat tatuat, „respectuos şi de cuvânt” dacă nu-l superi.

A făcut flotări cu o bară de care erau agăţată 4 domnişoare, dar nu s-a mulţumit cu atât. L-a luat şi pe Pavel Bartoş în spate, făcând câteva flotări. „Vedeţi, să mai zică cineva că sunt greu!”, s-a umflat în pene prezentatorul. 

Mai multe