Vă vine să credeţi că mama lui Adrian Enache are 76 de ani?

20 decembrie 2017 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Enache e tare mândru de mama lui, Nastasia, care pe 19 decembrie a împlinit 76 de ani. La petrecerea cu fast, unde sărbătorita s-a îmbrăcat la patru ace, într-o rochie decoltată, a fost prezentă și sora artistului, Mariana Mărăcine, dar și fiica ei, o adolescentă bună de podiumul de modă.

Cele trei femei seamănă leit între ele și nu este greu de ghicit de la cine au moștenit optimismul, căci  Nastasia a fost sufletul petrecerii: ”Astăzi, mama mea mult iubită împlinește 76 ani.Vreau să-i spun că o iubesc și că-i doresc să ne petreacă pașii mult timp de-acum încolo!”, a scris cântărețul, pe contul său de Facebook.

Și Mariana a postat pe Internet un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață: ”Mama este un gând desprins din suflet. E dorul care te arde atunci când ești departe. Fii pururi flacăra ce arde. Și îmbrățișarea ce topește depărtarea!”.

Dar nu numai Nastasia Enache a reușit să fenteze trecerea timpului, pentru că nici Adrian nu-și arată vârsta, deși are 51 de ani. Cântărețul face parte din echipa de fotbal a artiștilor, alături de care a bifat multe premii, și are abonament la sala de sport.  

Mai multe