Vacanţă de lux pentru Marius Moga şi noua iubită! Unde a dus-o "Micul Mozart" pe Bianca Lăpuşte

28 iulie 2014 23:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragoste mare între Marius Moga (32 de ani) şi Bianca Lăpuşte (20 de ani)! Compozitorul şi-a dus iubita într-o vacanţă peste Ocean, unde din mărturisirile blondinei cei doi se pare că au petrecut momente magice.

Schimbări majore în viaţa Biancăi Lăpuşte! Originară din Cluj-Napoca şi corespondent Pro Tv până de curând la Iaşi, blondina a tras lozul câştigător. S-a cuplat în urmă cu jumătate de an cu Marius Moga, s-a mutat la Bucureşti, iar de curând a primit un job nou. Ea va transmite de pe litoral în fiecare zi ultimele ştiri mondene în cea mai nou emisiune "Trăieşte-ţi vara", prezentată de Cabral şi Laura Cosoi.

În prima ediţie a showului estival, difuzată luni, iubita lui Marius Moga a explicat de ce nu şi-a ajutat colegii în ultimele zile. "Am fost în vacanţă peste Ocean", a explicat Bianca Lăpuşte.

Reporterul Pro Tv s-a lăudat apropiaţilor că a petrecut în America alături de iubitul ei, Marius Moga. Se pare că relaţia celor doi merge foarte bine, pentru că blondina s-a întors plină de energie şi mai zâmbitoare ca niciodată din escapada romantică.     

Mai multe