Văduva lui Cornel Patrichi a renăscut de când e bunică

4 ianuarie 2018 15:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soția regretatului Cornel Patrichi a devenit bunică cu doar trei zile înainte de Crăciun. De atunci, fosta balerină e mereu cu zâmbetul pe buze și pare să fi renăscut.

Văduva lui Cornel Patrichi este acum o bunică fericită. Fiul ei, Alexandru, a făcut-o bunică pentru prima dată, în prag de sărbători. De atunci, soția regelui dansului este alt om.

La un an și jumătate de la moartea lui Patrichi, fosta balerină și-a regăsit zâmbetul. Cornelia Patrichi a împărtășit pe pagina personală de Facebook bucuria de a fi bunica micuței Teo Matilda.

Aflată în Italia la fiul și la nora ei, Cornelia Patrichi a ieșit zilele trecutela plimbare cu căruciorul, semn că și-a luat rolul de bunică în serios.

Alexandru Patrichi s-a căsătorit la mijlocul lunii octombrie cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc în inima Toscanei, în comuna Colle di Val D’Elsa, în prezența primarului, dar și alături de rude și de prieteni apropiați. Ceremonia a fost una simplă, dar încărcată de emoții.

Cornel Patrichi a murit în aprilie 2016, după mai mulți ani de luptă cu o boală necruțătoare, cancer la plămâni. Apreciatul coregraf a pierdut lupta cu boala la numai câteva zile după ce a împlinit 72 de ani.

Mai multe