Văduva lui Dan Spătaru are o piatră pe suflet: «Merita să aibă o stradă cu numele lui în București»

22 octombrie 2018 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numeroşi artiști au cântat duminică seară în spectacolul omagial ”Dan Spătaru - Regele aplauzelor”, care a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti.

Sida Spătaru, văduva marelui artist, care s-a stins pe 8 septembrie 2004, la 64 de ani, are o piatră pe suflet.

”La Medgidia, Dan are bust, a fost făcut cetățean de onoare, iar o școală se sport îi poartă numele… La București mi-aș fi dorit ca o stradă să poarte numele lui. A spus și Tavi Ursulescu pe scenă, la spectacol. Mi s-a promis de către domnul Onțanu că o stradă va purta numele lui Dan, dar a uitat”, ne-a mărturisit Sida Spătaru.

La spectacolul de la Sala Palatului, colegii săi i-au cântat repertoriul. Printre ei s-au aflat: Mirabela Dauer, Pompilia Stoian, dar și Aurelian Temișan, care a cântat cu fetița lui, Daria.

”Și un special «mulţumesc» celui care a fost și va rămâne Omul Dan Spătaru, pentru catalogul de melodii pe care romanii le-au cântat și le vor cânta peste timp. Aseară, la Sala Palatului, într-o atmosferă splendidă, cu un band profesionist, condus de bunul meu prieten Viorel Gavrilă, cu un megapublic dornic de muzica lui Dan și cu artiștii ce știu să cânte așa cum o făcea Dan Spătaru, cu suflet, m-am simțit din nou răsfățat”, a scris Temişan pe Facebook.

Mai multe