Văduva lui Nicolaescu se pregăteşte de nuntă?

19 august 2016 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Nicolaescu (36 de ani) a rămas văduvă în urmă cu trei ani şi jumătate, când regizorul Sergiu Nicolaescu a murit. De atunci, a fost văzută doar în haine negre, tristă şi singură. Apropiaţii spun, însă, că de ceva vreme, Dana iubeşte din nou.

Timp de 17 ani a fost iubita, apoi, soţia maestrului Sergiu Nicolaescu. De mică l-a iubit pe regizor şi şi-a dorit să-i devină soţie. Visul i s-a împlinit, deşi între ei era o diferenţă de 47 de ani. „Pe Dana eu am crescut-o”, spunea maestrul despre soţia sa. În urmă cu trei ani şi jumătate, Dana a rămas văduvă, iar ea n-a mai fost văzută decât purtând haine negre. 

Se pare, însă, că soarele a ieşit din nou pe strada ei, în sensul că, după o îndelungată perioadă de doliu, Dana iubeşte iar. În lumea filmului şi a teatrului, din care şi Dana face parte, fiind producător, se zvoneşte că urmează să se căsătorească din nou. Se pare, cu un coleg de breaslă, care a cerut-o de soţie, iar ea a acceptat. 

Click! a întrebat-o pe sora maestrului, Iolanda Nicolaescu (89 de ani), dacă ştie de noua relaţie a Danei. „Am auzit şi eu, dar n-am întrebat-o deoarece nu e treaba mea. Am înţeles că se mărită şi mă bucur dacă e aşa, pentru că este tânără, este o femeie frumoasă şi e normal să se întâmple astfel. Nu poate să rămână singură toată viaţa!”, ne-a spus sora regizorului. Potrivit Iolandei Nicolaescu, Dana are grijă să nu-i lipsească nimic, aceasta fiind, de fapt, şi dorinţa marelui regizor.

„Am tot ce-mi trebuie. Dana are mare grijă de mine. Îmi ia medicamente. N-am ce să-i reproşez”, ne-a mărturisit Iolanda Nicolaescu. Se ştie că, la scurt timp de la decesul regizorului, între cele două au apărut tensiuni şi chiar s-au judecat. Şi asta pentru că Iolanda a contestat testamentul lăsat de fratele său în care ea nu apărea deloc. În acea perioadă, Dana nu s-a mai îngrijit de Iolanda, care ajunsese să fie ajutată de prieteni. Într-un final, însă, cele două s-au împăcat, iar sora maestrului a renunţat la proces. Potrivit unor surse din anturajul familiei, între cele două a fost întocmit un contract de vânzare-cumpărare a apartamentului Iolandei din strada Zambaccian, cu clauză de întreţinere. Conform actului, Dana se obligă să aibă grijă de cumnata sa până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. În plus, îi dă 1.500 de lei pe lună şi i-a deschis un cont cu o sumă de bani.

Nu prea mai trece pe la vila din 2 Mai

Se ştie că era locul preferat al regizorului pe timpul verii. Sergiu Nicolaescu a cumpărat vila de vacanţă din 2 Mai, judeţul Constanţa, pe vremea când era căsătorit cu cea de-a doua soţie a sa, Gabriela. Anul trecut, Dana a renovat casa. Se pare, însă, că Dana nu e la fel de atașată de această casă precum soțul său. Tocmai de aceea ea este văzută foarte rar aici, spun vecinii.

Regizorul a murit în urma unor complicații medicale

Sergiu Nicolaescu a decedat în 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe. Trupul neînsufleţit al cineastului a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului. 

Mai multe