Valentina Ionescu, acuzații grave la adresa Spitalului din Pitești! "Au legat-o pe mama cu AVC de pat, de mâini și de picioare!"

10 decembrie 2021 12:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu trăiește o dramă. Mama ei, în vârstă de 72 de ani, a suferit, recent, un accident vascular celebral. Cântăreața și-a dus mama de urgență la Spitalul Județean din Pitești. La câteva zile după internare, femeia a fost depistată pozitiv cu Sars-Cov-2. Conform Valentinei Ionescu, personalul spitalului ar fi legat-o pe mama ei de pat, bolnavă fiind, iar femeia a ajuns într-o stare deplorabilă.

Calvarul din spitalele românești pare că nu se mai termină! Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat la Spitalul Județean din Pitești, acolo unde bătrâna, în vârstă de 72 de ani, a fost internată, în urmă cu trei săptămăni, după ce a suferit un accident vascular celebral. Cântăreața a povestit că a avut un șoc atunci când și-a găsit mama aşa.

La insistențele ei, femeia a fost mutată la Spitalul Militar din București, asta după ce la aceeași unitate spitalicească din Piteșiti, mama Valentinei s-a infectat și cu Sars-Cov2.

„Mama a făcut un AVC. A fost internată șase zile la Spitalul Județean din Pitești pe Neurologie. Am reușit s-o transfer în București, la Spitalul Militar. A făcut între timp Covid, în Spitalul din Pitești. Un om cu un AVC a făcut și Covid! A fost legată de pat, de mâni, de picioare. A făcut accidentul vascular celebral, a fost dusă la Curtea de Argeș, la 27 de km, a stat în UPU și s-a făcut test antigen a fost negativ. A stat trei ore în Curtea de Argeș, a fost dusă la Pitești, tot negativă. învățat din nou să meargă, a început să vorbească, are nevoie de liniște. Mai stă până după sărbători în spital. Este pe o secție de neurochirurgie chiar dacă nu i s-a făcut operație. E monitorizată cu investigații imagistice și ne rugăm la Dumnezeu să se facă bine cât mai repede!”, a povestit solista.

Valentina Ionescu şi fiul ei, Internaţi în containere pentre bolnavi Covid

Valentina Ionescu și fiul ei au fost și ei infectați cu Covid-19 anul trecut și internați timp de două săptămâni. „Anul trecut am fost internați amândoi pe ROL 2 Spitalul MAPN, lângă Ana Aslan într-un câmp, în niște containere. Am fost două săptămâni sechestrați, n-a avut cine să ne aducă pachet. Am slăbit eu 7 kilograme, el cinci kilograme. Eu am avut trei zile mască, am avut o tuse că luam dormeam mult, eram confuză. Am rămas cu sechele, băiatului meu îi cade părul și acum a rămas cu un miros fantomă”, a mai spus solista.

Mai multe