Valentina Pelinel a făcut paradă cu rochiile de mireasă şi cu armata de domnişoare de onoare

1 octombrie 2018 8:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vis împlinit pentru Valentina Pelinel, care duminică (30 septembrie) a devenit doamna Borcea după 5 ani în care a aşteptat cuminte ca bărbatul pe care îl iubeşte nebuneşte să o ceară de nevastă. Nunta fostului fotomodel şi a ex-acţionarului de la Dinamo a avut loc la Budapesta, oraş în care invitaţii au fost cazaţi la un hotel de lux şi chemaţi să petreacă la un restaurant de renume.

Valentina pelinel a pregătit în detaliu nunta cu Cristi Borcea. Însărcinatp cu egmeni, blondina a plecat vineri seara din România cu o cursă către Budapesta. A avut ceva emoţii la îmbarcare, dar ulterior ele s-au risipit când a ajuns la destinaţie. Alături de vedetă au călătorit bona, copilul şi un creator de modă care s-a ocupat de ţinutele Valentinei, care a optat pentru două rochii de mireasă.

Prima, pe care a purtat-o la ceremonia religioasă, simplă, cu broderie pe partea din spate, i-a ascuns sarcina deja vizibilă, iar cea de-a doua în care vedeta s-a schimbat la restaurant, ceva mai vaporoasă, care i-a lăsat picioarele la vedere.

În ambele creaţii, Valentina a arătat fabulos. Imaginea miresei a fost completată de cele opt domnişoare de onoare, care au fost uşor de recunoscut după rochiţele de culoare roşie pe care acestea le-au purtat. Ajutoarelele Valentinei au fost sora, make-up artistul şi cele mai apropiate prietene ale vedetei, cărora mireasa le-a mărturisit toate temerile ei legate de eveniment. 

Mirii i-au avut naşi pe Irina Nicolae,fostă componentă a trupei ASIA, şi Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Mai multe