Valentina Pelinel a trecut la cratiţă! Ce ştie să gătească

14 decembrie 2014 22:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

A lăsat podiumul pentru o afacere cu bijuterii, dar Valentina Pelinel (34 de ani) nu se pricepe doar la modă şi la coliere inedite. Fostul fotomodel s-a descurcat de minune în bucătărie. Invitată să gătească, frumoasa blondă nu a stat pe gânduri şi a acceptat să le demonstreze bucătarilor că e talentată şi la cratiţă nu doar în lumina reflectoarelor.

Adepta unui stil de viaţă sănătos, Valentina Pelinel a intrat în bucătăria unei firme de catering pentru a găti cu tot ce e mai bun din natură. A trecut testul! Cu puţin ajutor de la bucătari, a pregătit risotto cu ciuperci.

"Şi pentru că e post, prietenii mei de la LoVegan m-au învăţat să prepar risotto cu ciuperci", a scris Valentina Pelinel la descrierea unei fotografii din bucătăria firmei de catering.

Aceasta nu este prima experienţă a blondei în bucătărie. Când era stabilită în America, la New York, valentina gătea adesea pentru prietenii ei, pe care îi invita la masă. Blonda a explicat de-a lungul timpului că ştie să pregătească orice fel de mâncare, însă nu se descurcă la deserturi pentru simplu motiv că nu îi plac.

Mai multe