Valentina Pelinel are un ajutor secret pentru a-l liniști pe Cristian Milan când plânge

20 iunie 2016 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel (35 de ani) se bucură de fiecare clipă alături de fiul ei, Milan Cristian, pe care l-a adus pe lume pe 8 iunie. Mai ales că are un ajutor secret pentru a-l liniști atunci când plânge.

Vedeta ne-a dezvăluit că mama ei îi este alături la creșterea micuțului, însă mai are un as în mânecă. „Copilul e foarte cuminte, îl alăptez. Mama e cu mine, mă ajută cu treburile casnice. Eu sunt foarte relaxată, nu mă dezlipesc de el. Bebe e cuminte, papă bine, e de vis!”, a declarat Valentina, pentru Click!

Ea ne-a mărturisit că în rarele ocazii în care “bebe poznaş” plânge, îl pune într-un scaun multifuncţional, care îl linişteşte imediat. “Imită mai multe sunete, printre care cele ale bătăii inimii, iar acestea sunt preferatele lui bebe”.

Cât costă scaunul-minune

Un astfel de scaun-minune se găseşte în comerţ la preţuri ce pornesc de la 1.200 de lei. E prevăzut cu mai multe funcţii, printre care legănatul copilului folosind mişcările naturale ale părinţilor, activarea funcţiilor de mişcare şi sunet cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphonul părinţilor.

Mai multe