Valentina Pelinel are un zâmbet de 5.000 de euro

1 septembrie 2015 11:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când s-a despărțit de politicianul Cristian Boureanu, Valentina Pelinel (34 de ani) a intrat într-o perioadă foarte fastă a vieții ei. Chiar dacă în acest moment nu are un iubit, la capitolul profesie toate îi merg fotomodelului ca pe roate. Și pentru că o imagine impecabilă cu cheltuială se ține, cea mai nouă investiție a Valentinei valorează 5.000 de euro și i-a asigurat frumoasei blonde un zâmbet perfect.

Valentina Pelinel are o mulțime de contracte de imagine care îi aduc bani frumoși. pentru că nu își poate permite să arate altfel decât perfect, Valentina a făcut o investiție majoră în zâmbet. ”Eu zâmbesc adesea și din tot sufletul. Sunt o fire optimistă și găsesc ceva bun în orice. Pentru un zâmbet ca al meu, în meseria mea, e nevoie și de o dantură îngrijită. Am hotărât să îmi schimb fațetele dentare, după 15 ani, în România, la un medic despre care știu că a lucrat și la Monaco, și sunt foarte mulțumită de rezultat”, ne-a declarat Valentina.

Cel care i-a asigurat Valentinei zâmbetul de copertă este medicul stomatolog Valentin Răducanu, iar întreaga procedură a costat-o pe vedetă 5.000 de euro. ”Este vorba despre același doctor care are grijă și de dantura mamei mele, o femeie superbă, dar care, din păcate, în tinerețe nu și-a permis să aibă grijă de dinții ei”, ne-a mai spus Valentina.

Mai multe