Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni! A confirmat chiar ea vestea

12 septembrie 2018 16:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fericire supremă pentru cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea! În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat și vestea pe care o așteptau cu toții: este însărcinată cu gemeni.

Pelinel și Borcea își vor mări familia cât de curând, iar Milan va deveni frate mai mare. Valentina a confirmat fericita veste pentru cei de la spynews.ro: „Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni".

Acum câteva zile, Click! a dezvăluit că cei doi vor avea din nou moștenitori, însă la momentul respectiv, viitoarea mămică mai aștepta rezultatele pentru a stabili că totul este în regulă pentru a confirma ceea ce se știa deja în cercul lor de prieteni.

„Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”, a declarat pentru Click! una dintre cele mai bune prietene ale vedetei. Nu ar fi nici un secret faptul că viitoarea doamnă Borcea îşi mai doreşte un moştenitor, chiar ea şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a deveni din nou mamă. Iar acum dorința ei a devenit realitate. Deși Valentina nu a dezvăluit sexul copiilor, tăticul a susținut sus și tare că își dorește două fetițe, iar informațiile provenite de la surse par a-i da dreptate lui Borcea.

Cristi Borcea are 7 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are acum 7 copii, cu vârste între 20 de ani şi 2 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii:  Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

Mai multe