Valentina Pelinel, făcută praf de soţia lui Borcea: ''O zdreanţă''

4 ianuarie 2016 19:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Vidican (31 de ani), actuala soţie a lui Cristi Borcea (45 de ani), nu mai are linişte de când a aflat că Valentina Pelinel (35 de ani) ar fi însărcinată cu fostul şef dinamovist. Alina a fost surprinsă luni (4 ianuarie) în timp ce mergea în vizită la soţul ei. Întrebată de reporterii Observator despre Valentina Pelinel, soţia lui Borcea a avut o reacţie neaşteptată la adresa acesteia.

Alina Vidican a văzut negru în faţa ochilor când a auzit că Valentina Pelinel, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, va aduce pe lume primul ei copil. Aflată în vizită la penitenciar, unde Cristi Borcea este încarcerat, Alina a răbufnit după ce a fost întrebată dacă ştia că Valentina vine să îl vadă pe soţul ei: ''O zdreanţă'', a exclamat aceasta.

''Noi suntem o familie unită, ne iubim'', a mai declarat actuala soţie a lui Cristi Borcea la Antena 1. Însă Alina a luat foc când i s-a spus că Valentina a confirmat că e gravidă, iar presupusul tată al bebeluşului ar fi chiar soţul ei.

"Valentina este însărcinată, ştii ceva despre asta?", a fost întrebarea reporterului de la Observator.

"Nu ştiu, întrebaţi-o pe ea, eu ştiam că este o stearpă, o femeie de moravuri uşoare. Nu ştiu ce urmăreşte", a răspuns Alina Vidican, extrem de supărată.

Mai multe