Valentina Pelinel, înnebunită după machiajul inspirat din anii '50

18 iulie 2017 14:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel arată bine cu sau fără machiaj, dar recent vedeta a acceptat să fie model la un curs special de make-up. Blonda a optat pentru un contur al buzelor într-o nuanţă puternică de roşu şi un machiaj al ochilor cu tuş negru. Detaliile au făcut ca iubita lui Cristi Borcea să pară o divă a anilor '50, admirată de toţi cei care vor să practice această meserie pe viitor.

Valentina Pelinel a trecut de-a lungul timpului prin numeroase schimbări, dar perioada aceasta, în care se bucură de băieţelul ei, Milan Cristian, o împlineşte. Blonda a participat recent la un curs de make-up special unde a acceptat să fie model pentru cursanţi. Cea care şi-a exersat abilităţile pe chipul ei este nimeni alta decât Elena Ciftci, make-up artistul preferat al vedetelor.

Alături de Valentina, au mai fost modele actriţa Crina Matei, care a obţinut un machiaj clasic din tehnica creionului, dar şi cântăreaţa Francisa, căreia i s-au aplicat două tipuri de machiaj.

Cosmina Păsărin şi-a pus în valoare gura senzuală, Sonia Trifan, creatoarea care recent a îmbrăcat rochia de mireasă, a vrut un machiaj bazat pe tehnica acuarelei în nuanţe pastelate şi buze strălucitoare, iar Roxana Vaşniuc a mers pe nuanţe pământii care să-i pună în evidenţă pielea bronzată.  

 

Mai multe