Valentina Pelinel pregătește petreceri pe bandă rulantă

4 mai 2017 20:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu un ochi râde, cu celălalt plânge. Valentina Pelinel este extrem de tristă că iubitul ei, Cristi Borcea, s-a reîntors la închisoare la doar câteva ore după botezul băieţelului lor. Se străduieşte însă să se ţină „tare”, nu de alta, dar urmează un alt eveniment important: prima aniversare a lui Milan Cristian.

Fostul model a ţinut „la secret” faptul că îl va creştina pe Milan Cristian, de 11 luni, pe 1 mai, când a ieşit şi tatăl micuţului din puşcărie, într-o scurtă permisie de o zi. Nici n-a apucat bine să „savureze” evenimentul, că a şi început pregătirile pentru o altă petrecere. Valentina Pelinel (36 de ani) ne-a mărturisit că se concentrează acum pe aniversarea lui Milan, care împlineşte în curând un anişor. 

“Pe 8 iunie e ziua lui. Încerc să-l răsfăţ în fel şi chip, ne prostim, ne jucăm, cum îi place unui copil. Va fi serbat chiar pe 8 iunie, de ziua lui. Vrem să facem un eveniment frumos, am făcut deja planurile să ne distrăm la un loc de joacă pentru copilaşi. Tot atunci vom scoate şi o carte de copii scrisă de Luminiţa Nicolescu, atrenoarea mea de fitnes. Am pozat împreună pentru mai multe reviste şi pot să spun că micuţului îi place să pozeze, e ca un fotomodel. I-a plăcut în faţa camerei, a râs, el oricum râde toată ziua, pot spune că e un copil tare bun”, ne-a povestit, mândră iubita lui Cristi Borcea.

Blondina este ajutată de o bonă, care stă cu băieţelul atunci vedeta are treabă. ”M-am implicat în afacerile lui Cristi, cum e normal. M-am axat pe familie şi pe ce ţine de noi. Mai am diverse colaborări, dar modelingul nu mai e primordial pentru mine”, ne-a mai spus Valentina.

Mai multe