Valentina Pelinel s-a dus la Borcea după ce Alina a plecat în SUA

20 martie 2016 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Profitând de plecarea Alinei Borcea la Miami, Valentina Pelinel i-a făcut o vizită scurtă bărbatului care a lăsat-o însărcinată. Duminică (20 martie), fostul fotomodel a mers la penitenciar pentru a sta de vorbă cu Cristi Borcea.

Marea surpriză a fost faptul că Valentina Pelinel (35 de ani) nu a fost singură în vizită la Borcea, ci însoţită de doi dintre copiii din prima căsătorie a omului de afaceri, informează Antena Stars. Mai mult, chestionată de reporteri, blonda a spus că Borcea este „bine”.

Alina Borcea a plecat vineri dimineaţă (18 martie) la Miami (SUA), unde Cristi Borcea deţine o proprietate. Femeia de 31 de ani i-a luat cu ea şi pe cei doi copii, George Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (9 luni). Joi îi făcuse şi ea vizită soţului ei, pentru a-l anunţa decizia pe care a luat-o.

Între timp, în ţară, Valentina Pelinel se pregăteşte să nască în luna mai, iar evenimentul nu va mai fi „perturbat” de prezenţa soţiei geloase. Faptul că fostul fotomodel a fost cu doi dintre copiii Mihaelei Borcea în vizită la omul de afaceri pare să indice faptul că prima soţie a acestuia o tolerează mai bine pe Valentina.

Mai multe