Valentina Pelinel și-a dus fiul la mare. Ce fericit e Milan!

21 iulie 2017 17:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

La o lună după ce a împlinit un an, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a făcut prima lui excursie de anul acesta la mare. Mândră, iubita omului de afaceri a publicat, pe contul personal de Facebook, o imagine în care micuțul Milan e în culmea fericirii.

Fiul lui Cristian Borcea se distrează de minune la mare, împreună cu mama lui, Valentina Pelinel. După o perioadă aglomerată, în care a fost ținut în priză de evenimentele desfășurate la complexul din Drumul Taberei din București, pe care-l administrează, fostul fotomodel a luat o pauză de relaxare pe o plajă din Mamaia.

Nu este o experiență cu totul nouă pentru Milan, acum în vârstă de un an și o lună, pentru că cel de-al șaptelea moștenitor al lui Borcea a făcut cunoștință cu marea la numai două luni după ce a venit pe lume. Exepriența este însă cu totul diferită acum, când are și el un cuvânt de spus.

Iar imaginea publicată de Valentina spune totul. Cu un scutec rezistent la apă și cu o pălărie ușoară pe cap, Milan a început distracția încă de pe șezlong, încercând să fure ochelarii de soare ai mamei sale.

Cum ne-a obișnuit, Valentina arată perfect într-o bluză vaporoasă, albă cu imprimeu roșu, și cu părul strâns la spate.

Mai multe