Valentina Pelinel şi-a vopsit părul în timpul sarcinii

16 martie 2016 15:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel ţine în continuare la cochetărie şi nu renunţă la apariţiile pe podiumuri, în calitate de model. Ultima dată s-a întâmplat în cadrul unui show de coafură, unde a acceptat să-şi vopsească părul, deşi medicii susţin că procedura poate fi riscantă pentru bebeluş.

Viitoarea mamică s-a lăsat pe mâna unuia dintre cei mai apreciați hairstyliști din lume, Agnes Westerman (Goldwell Global Master), pentru o schimbare de look ce se înscrie în tendințele anului 2016 și a renunțat la blond-ul cu care ne-a obișnuit pentru o nuanță de bej-arămiu, de care este foarte încântată.

“Trăiesc o perioadă plină de schimbări. Burtica crește pe zi ce trece, iar acum Agnes Westerman m-a convins să-mi schimb și look-ul. Am renunțat la blondul clasic pentru o nuanță mai naturală, de bej-aramiu. Doar rădăcinile mi-au fost vopsite, iar pe lungimea părului s-a folosit nuanțator. Sunt produse sigure, de bună calitate, acceptate în orice perioadă a vieţii", ne dă asigurări Pelinel.

În cadrul show-ului prilejuit de lansarea colecției D!SRUPT by Goldwell, Valentina a fost coafată ca și cum s-ar fi pregătit pentru a lua parte la premiile Oscar. “Coafurile lejere fac și ele parte din trendurile propuse și iau locul coafurilor elaborate. Agnes mi-a arajat părul simplu, adăugând doar volum în partea de sus și m-a asigurat că pot fi în centrul atenției la orice petrecere cu acest look”, menționează Valentina.

Mai multe