Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță exotică și declarații de dragoste ca în filme

23 ianuarie 2020 20:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fericiți, zâmbitori și extrem de îndrăgostiți, așa par Valentina Pelinel și Cristi Borcea în cea mai recentă fotografie din vacanța lor. La începutul lunii, afaceristul și-a serbat ziua de naștere departe de țară, doar cu soția sa.

Copiii au rămas în grija bonelor. Pe data de 17 ianuarie, Cristi Borcea a schimbat prefixul. Afaceristul a împlinit vârsta de 50 de ani și și-a făcut cadou o minivacanță, departe de casă, alături de femeia pe care o prețuiește enorm. Fostul dinamovist și Valentina Pelinel (39 de ani) și-au lăsat cei trei copilași în grija bonelor și au plecat într-o escapadă romantică în străinătate. Au ales un loc cu plajă, soare, mare și s-au simțit super bine, iar asta se poate vedea în fotografia postată de fostul manechin, pe pagina sa socială.

Îmbrăcați în haine vaporoase, de plajă, Borcea a ridicat-o la piept pe frumoasa sa soție despre care a spus în repetate rânduri că va fi și ultima iubire din viața sa. ”Singuri pe plajă de ziua ta“, a scris Valentina în dreptul imaginii.

Mai multe