Valentina Pelinel va lua foc! Alina Vidican l-a vizitat pe Borcea la pușcărie

20 septembrie 2016 20:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Vidican (32 de ani) nu poate sta departe de fostul ei soț, Cristi Borcea (46 de ani). Aflată în România pentru câteva zile, fosta doamnă Borcea a mers să îl viziteze pe tatăl copiilor ei la Penitenciarul Poarta Albă, la sfârșitul săptâmânii trecute. Cu siguranță, acest lucru nu îi va pica bine Valentinei Pelinel, care i-a făcut și ea o vizită fostului boss dinamovist, în urmă cu câteva zile, însoțită de părinții lui Borcea.

Alina Vidican s-a întors în România împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la Penitenciarul Poarta Albă, unde se află închis fostul ei soț, potrivit emisiunii "La Măruță'', de la Pro Tv.

Nu a fost singură, ci însoțită de micuții ei, dar și încărcată cu pachete mari pentru Cristi Borcea. Fericită și de mână cu cei doi copii, blondina a oferit câteva declarații la intrare.

''Mi-a fost dor de el. E normal! E soțul meu, iubirea mea'', a fost mesajul Alinei Vidican pentru jurnaliștii prezenți în fața Penitenciarului Poarta Albă.

Au divorțat după 5 ani de mariaj

Deşi s-a vorbit despre o împăcare între cei doi, după întoarcerea Alinei din America, iată că soţii Borcea au decis totuşi să divorţeze. Pe 4 august, cei doi au depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea. 

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 11 luni. Fosta soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Iar, de la începutul lunii iunie, are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

Mai multe