Vali Bărbulescu: ”Antonia și Alex Velea nu au ce căuta în muzică”. Ce vedete i-au făcut avansuri DJ-ului

26 martie 2021 21:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vali Băbulescu este unul dintre cei mai apreciați DJ din România. Ajuns la 44 de ani, acesta a avut și încă mai are mare lipici la vedete, multe dintre divele de la noi făcând pasiuni fierbinți pentru el. Vali Bărbulescu a făcut o serie de dezvăluiri picante despre femeile din viața lui.

S-a întâmplat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc” din cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Pus să enumere trei vedete care i-au făcut avansuri, Vali Bărbulescu a dat trei nume celebre din showbiz:”Anda Adam, Andreea Raicu și Otniela Sandu”. Mai mult, dj-ul a refuzat să mănânce iute și a făcut public numele vedetei cu care a avut o aventură. Este vorba de Cătălina Toma, cântăreață celebră în anii '90 și care acum este plecată în America.

„Antonia și Alex Velea, lipsiți de talent!”

Fără doar și poate, dj-ul își va face mulți dușmani după participarea la această rubrică. Întrebat „ce vedete sunt atât de lipsite de talent încât nu ar avea ce să caute în muzica românească”, acesta i-a numit dezinvolt pe: „ Antonia, Alex Velea și Abi talent”. Nici cu oamenii de radio nu a fost mai indulgent. „Cei mai slabi oameni de radio din România sunt: Șerban Huidu, Răzvan Exharcu și Manuel Dinculescu”, a mai spus Vali Bărbulescu, la Pro TV.

Citește și:

Vali Bărbulescu a aruncat bomba înainte de eliminarea de la Ferma: "Am fost cu Lili Sandu timp de un an"

Vali Bărbulescu îi face ochi dulci Otnielei, dar uite ce iubită sexy are acasă!

Mai multe