Vali Bărbulescu o sărută pe sâni pe Lili Sandu. Dovada idilei

22 martie 2019 14:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vali Bărbulescu este mare crai. A dovedit la Ferma că deşi are o relaţie de zece ani cu Delia Tudose, ochii i-au cam fugit după Otniela Sandu. După eliminarea de joi seara, cei doi s-au despărţit în lacrimi, iar înainte de a intra în arenă cu Silviu Ţolu i-a făcut blondinei o mărturisire din trecutul lui amoros. Omul de televiziune s-a iubit un an cu Lili Sandu, actuala parteneră a lui Ţolu.

Puţini sunt cei care ştiu că Vali Bărbulescu şi Silviu Ţolu nu au împărţit doar casa de la Ferma (Pro Tv), ci şi pe Lili Sandu. Actuala iubită a lui Silviu Ţolu, partenerul mai mic cu 13 ani decât şatena, a avut în urmă cu 20 de ani o relaţie fierbinte de dragoste cu Bărbulescu.

Mărturisirea a venit chiar de la omul de televiziune, care într-un moment de sinceritate a simţit nevoia să se destăinuie Otnielei Sandu. "Am fost cu Lili (n.r. Sandu). Mă gândesc dacă să-i spun (n.r. lui Silviu Ţolu) sau nu. Am fost un an cu ea", a povestit Vali Bărbulescu.

Vali Bărbulescu, despre Lili Sandu: "E foarte pasională!"

Întrebat de Otniela dacă actriţa este dincolo de o femeie frumoasă şi o tipă de la care a avut ce să înveţe în timpul relaţiei, Bărbulescu s-a abţinut să mai facă alte comentarii. În trecut, omul de televiziune nu era însă la fel de discret. "Lili Sandu e foarte pasională!", spunea concurentul de la Ferma despre actuala iubită a lui Silviu Ţolu, rivalul său din ring.

În arhiva Click! am găsit şi dovada că Bărbulescu ştie ce spune. Într-o fotografie veche din iarna anului 1999, Lili Sandu apare alături de Vali la un chef. Pe atunci tuns periuţă şi vopsit albastru în cap, Bărbulescu a lăsat inhibiţiile la o parte şi o sărută pe frumoasa Lili chiar pe sâni, semn că pe atunci cei doi se iubeau nebuneşte. Asta ne face să credem că alegerea lui Ţolu la duel nu a fost deloc întâmplătoare. Vali Bărbulescu a vrut să demonstreze că şi poate învuinge rivalul tocmai pentru a-i atrage atenţia fostei sale iubite. Lili Sandu a avut emoţii oricum la această confruntare, fiind în ring doi bărbaţi pentru care are sentimente puternice. 

Vali Bărbulescu a avut o viaţă amoroasă destul de palpitantă. Multe frumuseţi autohtone i-au trecut prin pat, ba chiar a bifat şi o căsătorie. În 2004, el se însura cu Irene Pârvu, dar căsnicia lor venită după o relaţie de prietenie de 5 ani se destrăma la doar un an distanţă de la oficializare. 

Fosta soţie a lui Bărbulescu a fost prezentatoarea rubricii Horoscop la B1 Tv.

Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma

Gaşca bandiţilor din fermă s-a destrămat. Joi seara, Vali Bărbulescu a fost primul concurent din colibă care a plecat acasă. El a fost eliminat la duel de Silviu Ţolu, pe care l-a ales pentru o probă de la egal la egal. Ţolu a câştigat atât prima probă, cât şi pe cea de-a doua primind astfel dreptul de a rămâne în Fermă alături de colegii lui.

În timp ce Silviu a mai fost la un duel, cel cu Jorge, ceea ce i-a adus un mic avantaj al experienţei, pentru Vali Bărbulescu a fost prima confruntare de acest gen din competiție, iar acest lucru și-a spus cuvântul, având în vedere că DJ-ul a părăsit competiția. De altfel, fotoreporterii Click! l-au surpins recent pe Vali Bărbulescu la mall cu iubita, Delia Tudise. Cei doi s-au purtat ca doi străni. Nu s-au privit şi nici nu s-au ţinut de mână, cel mai probabil partenera de viaţă a dj-ului fiind supărată după toate cele întâmplate pe micul ecran între Vali şi Otniela. 

Citeşte şi:

Vali Bărbulescu a aruncat bomba înainte de eliminarea de la Ferma: "Am fost cu Lili Sandu timp de un an"

Mai multe