Vântur, debut la TV în India! Uite ce sexy s-a îmbrăcat!

5 ianuarie 2017 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Românca îşi construieşte cariera la Bollywood cu paşi mici şi repezi. Ieri (4 ianuarie), Iulia a strălucit într-unul dintre cele mai apreciate show-uri TV de la Bollywood

Anul s-a încheiat bine şi a început în acelaşi ton pentru Iulia Vântur (35 de ani). A petrecut clipe minunate alături de familia adoptivă in India, atât de Crăciun, cât şi pe 27 decembrie, de ziua iubitului Salman Khan (51 de ani), iar după atâtea chefuri a venit momentul şi pentru muncă. Recent, românca a apărut într-un show TV pe la care s-au perindat, de-a lungul timpului, cei mai mari actori de la Bollywood şi nu numai. Este vorba despre "The Kapil Sharma Show", o emisiune de satiră, realizată de comediantul Kapil Sharma (35 de ani), considerat cea mai influentă vedetă TV din India. Emisiunea lui, difuzată de Sony TV, a fost înfiinţată în aprilie 2016, iar de atunci face audienţe colosale.

În ediţia din 4 ianuarie, Iulia a fost însoţită de solistul Himesh Reshammiya (43 de ani), alături de care a înregistrat, la finele lui 2016, melodia „Every Night And Day”. Cei doi şi-au promovat piesa, dar s-au şi distrat de pomină, după cum însăşi Vântur mărturiseşte pe Instagram. De remarcat că, la debutul TV din India, vedeta a ştiut să-şi pună în evidenţă atuurile fizice, optând pentru o rochie sexy, mulată, cu transparenţe provocatoare. În iulie 2016, şi Salman Khan s-a perindat pe la acel show TV, fiind în promovare cu pelicula "Sultan".Iulia s-a întors în India la mijlocul lunii noiembrie, după o vacanţă de două luni şi jumătate, petrecută în România.

Momentan, ediţia "The Kapil Sharma Show", în care a participat Iulia Vântur, nu a fost arhivată pe site-ul sonyliv.com.

Mai multe