Vântur, în India-îmbrobodită, în România-dezgolită

16 noiembrie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația Iuliei Vântur (36 de ani) cu Salman Khan (50 de ani) stă sub semnul întrebării, asta și pentru că vedeta a stat cam mult prin România în ultima vreme. Astfel, au luat naștere zvonuri conform cărora blondina nu s-ar mai grăbi să se întoarcă în India, căci n-ar mai avea de ce. Nimic mai fals.

Click! a aflat că "Lulia", așa cum o alintă jurnaliștii indieni, a venit în România în septembrie pentru a-și reînnoi viza pentru India și că acolo a așteaptă multe proiecte artistice. În plus, și revenirea pe meleagurile autohtone i-a priit vedetei.

A participat la multe petreceri mondene, la emisiuni TV, s-a reîntâlnit cu vechi prietene și și-a dus părinții în vacanță, la Berlin. Nu am putut să nu observăm și schimbarea Iuliei de când aceasta a revenit acasă. Dacă în India, în prezența "soacrei" Sushila Charak (70 de ani), mama actorului Salman Khan, Vântur se îmbracă tradițional, acoperită din cap până în picioare, în România și-a etalat, nestingherită, trupul sexy.  Rochiile decoltate, cu crăpături îndrăznețe sau mulate pe forme au fost preferatele Iuliei.

"Iulia se va întoarce curând ]n India. Aici, în România, are multe propuneri de la televiziuni, chiar două foarte tari, încă se mai gândeşte dacă va accepta sau nu. În India a fost solicitată să interpreteze o nouă melodie şi să filmeze şi videoclip”, au povestit, pentru Click!, surse din anturajul Iuliei Vântur. În iunie 2016, vedeta a înregistrat o melodie împreună cu actorul indian Salman Khan (50 de ani).

Mai multe