Vârciu a vrăjit o brunetă, Iri a rămas cu buza umflată

22 aprilie 2016 22:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (58 de ani) s-a îmbrăcat joi seară la patru ace şi a onorat invitaţia la evenimentul de modă Bucharest Fashion Week. Celebrul burlac a sorbit din priviri toate frumuseţile din sală şi de pe scenă, însă a plecat acasă singurel, căci caimacul l-a luat şarmantul rival Liviu Vârciu (35 de ani).

Irinel a recunoscut adesea că îi plac toate femeile tinere, slabe  şi înalte, astfel că joi seară a venit să-şi clătească ochii cu fotomodelele care au defilat pe scenă cu sfârcurile la vedere. A privit cu poftă la nurii fetelor care se unduiau pe ritmurile muzicale, după care a înghiţit în sec. Nu de alta, dar în diagonala sălii de lux din Otopeni, care a găzduit evenimentul, fetele se strânseseră ciorchine în jurul lui Liviu Vârciu.

Deşi acesta nu are în conturi milioanele de euro ale lui Irinel şi nici nu s-a îmbrăcat la acest show în vreun costum de fiţe, de mii de euro, el a reuşit, doar cu un zâmbet şi câteva glume, să atragă atenţia asupra sa şi să-l eclipseze pe miliardarul de la Izvorani.

Liviu a prins curaj şi a strâns-o de mână pe bruneta care părea atât de încântată că a fost remarcată de şarmantul bărbat încât a fost la un pas să leşine de emoţie. Irinel a plecat acasă tot singur, aşa cum a venit, semn că n-a fost ziua lui norocoasă. Însă, mai e puţin până la sezonul estival şi-şi va lua cu siguranţă revanşa, în cluburile de pe plajă. În ultima vreme, nici Irinel şi nici Liviu nu  au bifat relaţii stabile, astfel că, la acest capitol, sunt pe picior de egalitate, deşi îi despart 23 de ani.

Cornel Palade, urmărit de soție după ce au fost la un pas de divorț

Actorul Cornel Palade (64 de ani), care în urmă cu doi ani a fost la un pas de divorț, a revenit în sânul familiei, după ce a renunțat la tinerica femeie care îi cam sucise mințile. Ieri, actorul și soția lui, Iuliana (53 de ani), au sosit împreună la Bucharest Fashion Week, pentru a-și susține fiica, pe Andrada - alias Ada (27 ani) - care a cântat în cadrul evenimentului.

Au stat de vorbă și s-au amuzat, semn că au îngropat securea războiului. Dar, familia Palade a mai fost prezentă, tot în formulă de trei,  și în februarie, la Brașov, atunci când fiica lor a cântat la “Fashion TV Winter Festival”.

Mai multe