Vasile Muraru a împlinit 61 de ani. “Mi-e dor de Nae”

15 noiembrie 2017 18:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai iubiți actori de umor a împlinit, ieri, 14 noiembrie, vârsta de 61 de ani. Vasile Muraru, maestrul de la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, a fost fericit să primească atâtea felicitări, însă totodată și trist, pentru că s-au scurs patru ani de când prietenul Nae Lăzărescu l-a ”părăsit”, pentru o altă scenă.

Îndrăgitul actor Vasile Muraru, care timp de 3 decenii a format un cuplu comic alături de regretatul Nae Lăzărescu, a împlinit ieri 61 de ani. Actorul, originar din Doina, Piatra Neamț, a primit sute de mesaje și telefoane de felicitare, de la fani, familie și colegi din teatru, dar și de la cei cu care a fost coleg la emisiunea ”Next Star”, de la Antena1.

În acea zi specială, actorul și-a adus aminte, cu nostalgie, de cel cu care a făcut duet pe scena teatrului, dar și pe micile ecrane, Nae Lăzărescu. Nu exista aniversare la care Vasile să nu-şi invite prietenul, însă de 4 ani pune un tacâm şi un pahar în minus la masă. Nae Lăzărescu s-a stins pe 19 decembrie 2013. “Mi-e dor de Nae, îl simt aproape”, ne-a spus Vasile Muraru.

Mai multe