Vedete cu şedințe foto în natură. Câmpurile cu maci şi cele de lavandă sunt la mare căutare

19 iunie 2021 9:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maci, trandafiri sau cireşul din curtea casei părinteşti! În decoruri de vis, dăruite de natură primăvara, vedetele noastre şi-au regăsit energia şi optimismul.

Dovadă stau fotografiile pe care le-au împărtăşit cu fanii.

Vedetele autohtone adoră natura şi să se fotografieze cu florile de sezon, dar şi să împărtăşească acest lucru cu prietenii virtuali. 

  • Sofia Vicoveanca (79 de ani) adoră peisajele de la ţară. De câte ori merge la Vicov, în localitatea natală, celebra cântăreaţă de muzică populară îşi încarcă bateriile, cum a făcut recent. Sofia s-a fotografiat şi cu cireşul din grădină. 

  • Olguţa Berbec (37 de ani) este o tânără artistă din zona Mehedinţi cu o frumoasă carieră. Are două fetiţe, Cezara de 5 ani şi Olga Maria (5 luni). Vedeta, alături de fetiţa ei cea mare s-a fotografiat într-un câmp de maci, florile lor preferate. 

  • Andreea Marin (46 de ani) a schimbat macazul şi s-a imortalizat alături de nişte muşcate, la ieşirea de la un eveniment. Vedeta are acasă grădina plină de flori şi de verdeaţă.

  • Miki de la K-pital (48 ani), proaspăt căsătorită cu iubitul ei Răzvan, după 18 ani de relaţie, nu a ratat nici ea, anul acesta, lanul de maci. 
  • Şi Fuego (44 de ani) a ales un câmp de maci pentru a-şi face nişte fotografii de sezon. Iubitor de natură, el nu ratează nici o imagine frumoasă atunci când circulă pe şoselele patriei.

  • Paula Seling (42 ani) a realizat o şedinţă foto profesionistă pe plaiurile mioritice, în mai multe locaţii. Artista a postat câteva imagini din natură, iar una dintre ele este la munte, pe nişte pietre, pe un drum, înconjurată de verdeaţă. Paula a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare mov şi nu şi-a pus în picioare nimic, ci a pozat desculţă. 

  • Maria Dragomiroiu (65 de ani) şi Cornelia Rednic (45 de ani) au optat pentru o grădină cu trandafiri. Acolo au ales să se ”joace” şi să-şi facă fotografii pe care le-au arătat şi fanilor. Maria Dragomiroiu are curtea casei sale din Bucureşti plină de trandafiri, în schimb, Cornelia Rednic are la casa părintească în Maramureş. ”În grădina cu trandafiri a părinţilor mei”, a scris artista în dreptul fotografiilor. 

Citește și:

Imagini superbe lângă Timişoara: «Perfecţiunea există. Mă simt bogat!»

Imagini superbe pe un câmp de lângă Timişoara: „De când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc” 

Mai multe