Vedetele au corpurile pline de tatuaje cu chipurile celor dragi FOTO

14 mai 2015 18:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Trecut-au anii când un simplu ”mulţumesc” era suficient pentru a recompensa o persoană care, în mărinimia ei, te-a ajutat la greu sau pe care o iubeşti cu patimă. Acum, la mare modă sunt tatuajele dedicate persoanelor cu suflet nobil.

Ştefan Mihalache Relu (32 de ani), Connect-R pe numele său de scenă, are bustul blindat de astfel de mulţumiri. În semn de respect pentru părinţii săi, artistul şi-a tatuat chipurile acestora, pe umăr, şi o dedicaţie de suflet: „My Super Heroes” (Supereroii mei). În plus, după ce a scăpat cu viaţă dintru-un accident de maşină, el a devenit recunoscător şi divinităţii: „Darul de a suferi e mai mare decât darul de a face minuni. De fiecare dată când suferi, Dumnezeu îţi rămâne dator!”.

Alex Velea (31 de ani) e, de departe, campion la tatuaje. Printre primele desene făcute şi pentru care a îndurat cu stoicism durerea celor zece ore de scrijelit pe piele, a fost chipul lui Smiley, în semn de respect că artistul l-a lansat în show-biz. Dar, Velea şi-a mai adăugat şi alte personaje, pe Ana, prima lui nevastă, şi pe Antonia, actuala iubită. Iar de când a devenit tată şi-a ”scris” pe piept numele fiului său şi data de naştere a micuţului: „Dominic, prinţul meu, 27, Antonia”. Dar, la rându-i, şi ”mutra” lui este imprimată pe pielea unor artişti recunoscători.

  • Este vorba despre solistul Lino (17 ani), puştiul pe care Velea îl manageriază la casa sa de discuri Golden Boy Society şi căruia i-a oferit un acoperiş în propria lui casă.

  • Şi managerul lui Velea, fostul DJ al trupei Zero, Cristian „Oxi” Costantin (31 de ani), se mândreşte cu portretul lui Velea pe mâna stângă. Pentru un astfel de desen-omagiu dureros, toţi artiştii au scos din buzunar sume cuprinse între 200 şi 500 €.

  • Anamaria Prodan (42 de ani) are un tatuaj special şi drag, pe umăr. Ea a rezistat eroic nouă ore ca să i se deseneze pe spate chipurile soţului, ale fetelor ei şi al băieţelului lor. Impresara a declarat că tatuajele sunt dedicate piticilor ei. Explicaţia gestului?  “Pentru că ei mă fac fericită secundă de secundă. Ei sunt aerul meu!”, a spus ea, încântată de ”operă”.

  • Cătălin Bordea (30 de ani), fost actor în “La Bloc”, actual coleg cu Capatos la “Un show Păcătos” (Antena 1), a fost şi el cuprins de această manie. Actorul are tatuate chipurile cântăreţului Johnny Cash, al poetului Ion Minulescu, al lui Shakespeare şi câteva desene cu supereroii pe care i-a îndrăgit în copilărie. Iar pe braţul stâng, apare şi imaginea bunicii lui, care l-a îngrijit după ce a fost abandonat de propriul tată: “E cel mai şmecher tatuaj, e bunica mea!”, se mândreşte Bordea.

Mai multe