Vedetele au dat buzna la cuţit, nu la spovedit

27 aprilie 2016 22:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Unele fac coadă la biserică, să se spovedească şi să se împărtăşească, altele, la uşile medicilor esteticieni. Eugenia Şerban vrea să-şi aranjeze pleoapele cu bisturiul, Simona Traşcă doreşte un fund bombat cu grăsime proprie, iar Natalia Mateuţ s-a decis: îşi pune silicoane.

A cedat ispitei în Săptămâna Mare! La 46 de ani, frumoasa actriţă Eugenia Şerban şi-a spus că n-ar fi rău să vadă un chip mai tânăr în oglindă, aşa că a decis să-şi reducă ridurile de sub ochi şi să-şi ridice pleoapele căzute. Vedeta din serialul „Trăsniţii” (Prima TV) s-a lăsat pe mâna chirurgului estetician Călin Doboş, care a băgat-o în operaţie marţi, după un consult amănunţit şi de la care noi vă prezentăm poze în premieră.

“Vom face o intervenţie de blefaroplastie la pleoapa superioară. Operaţia durează 30 de minute şi nu necesită internare. Recuperarea este uşoară, iar în 10 zile va putea să-şi reia activitatea”, a declarat dr. Călin Doboş înainte de a trece la treabă. “Orice femeie trebuie să aibă grijă de ea. În munca mea e foarte important aspectul fizic, de aceea am recurs la această intervenţie”, ne-a declarat şi Eugenia Şerban.

O altă vedetă căreia i-a stat capul la operaţii în Săptămâna Patimilor este Simona Traşcă (36 de ani), alias Pamela de România. Ea nu a ajuns încă la cuţit, ci s-a pus la o cură de îngrăşare. Da, aţi auzit bine! Blonda şi-a adăugat siluetei 10 kg în plus, pentru a putea ulterior să apeleze la operaţie de liposucţie cu injectarea propriei grăsimi în fese. Practic, ce scoate dintr-un loc – în principal de pe coapse şi abdomen – medicul injectează apoi în zona în care e nevoie, în cazul Simonei, în fese.

“Am mâncat foarte multe dulciuri, maioneză, fastfood, am băut foarte multe sucuri. M-am îngrăşat 10 kg în două luni şi în trei săptămâni mă operez. Îmi ia grăsimea şi mi-o bagă în fese, mai slăbesc câteva kilograme şi ajung aşa cum eram înainte”, a povestit Simona la “Un show păcătos” (Antena 1).

Şi Natalia Mateuţ (26 de ani) s-a decis tot în post să îşi facă o ajustare la nivelul sânilor. Nu că n-ar fi şi acum dotată, dar parcă ar mai fi loc de ceva în plus. Bruneta a bătut palma cu chirurgul estetician Vitalie Stan, care a programat-o la operaţie luna viitoare.

Ele şi-au făcut operaţii estetice în Postul Paştelui!

În ultima vreme, a fost ploaie de operații estetice în showbiz. Pe 26 martie, Cristina Spătar și-a pus silicoane, iar Rocsana Marcu și-a subțiat talia, ambele în aceeași zi, la medicul Vitalie Stan. Ana Maria Mocanu, asistenta lui Dan Capatos, și-a micșorat năsucul în Turcia, iar recent Adelina Pestrițu s-a ales și ea cu sâni noi și frumoși.

Mai multe