Vedetele au râs 17 ore și 59 de minute la ”Aventură cu 4 stele”. Cine a dat tonul

26 august 2017 11:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Romică Țociu, Șerban Copoț, Anca Dinicu și Angie Cobuț, cei patru protagoniști de la ”Aventură cu 4 stele”, de la Antena 1, și-au prefațat experiența din Grecia cu multă distracție în limuzina care i-a dus la fața locului. Eroii ediției din 28 și 29 august au râs fără încetare mai bine de 17 ore, cât a durat drumul.

Neștiind la ce să aștepte după ce ajung în Perdika, localitatea de destinație unde erau așteptați de Cosmin Seleși, cele 4 stele ale show-ului și-au propus să se distreze încă de pe drum. Călătoria a fost una lungă și presărată cu de toate. Timp de 17 ore însă, atât cât a durat drumul, cei 4 protagoniști au râs încontinuu.

În limuzina care i-a dus în Grecia au curs glumele una după alta. Voia bună și râsetele au transformat călătoria într-una de neuitat. Ba mai mult, Șerban Copoț a fost răsfățatul colegilor săi, pentru că prima zi de aventură a fost și ziua lui de naștere, cea în care a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani.

”A fost o cascadă de glume, am râs de ne-am prăpădit. 17 ore și 59 de minute s-a râs. Întruna. Am ajuns acolo și când am coborât am ținut-o tot într-un cântec și într-o glumă”, a povestit Șerban Copoț, sărbătorit încă din prima zi în care a ajuns în Grecia.

Aventura celor 4 stele a fost una pe care nu o vor uita prea curând. Au avut parte de distracție pe cinste, de surprize la tot pasul, dar și de muncă așa cum nici nu și-au imaginat. Toate acestea și multe altele pot fi urmărite de telespectatorii Antena 1, luni și marți, pe 28 și 29 august, de la 20.30.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Mai multe