Vedetele, cu familiile la vot. Ce spune Andreea Esca despre alegeri

10 noiembrie 2019 20:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au votat şi se mândresc cu asta! Vedetele autohtone n-au ocolit ieri secţiile de votare, iar drept dovadă şi-au postat pe Internet fotografii cu „parafa” de pe buletin.

Dan Negru a votat încă de sâmbătă, la Chişinău, şi a ţinut să ne arate că are spirit civic. ”Stranie coincidenţă: au pus Ambasada României în Chişinău la intersecţia străzilor Puşkin cu Bucureşti. Aşa cum a fost mereu Moldova, la intersecţia Rusiei cu România... Filmez în Chişinău zilele astea, aşa că am votat aici…”, a scris Dan.

Andreea Esca a votat şi a îndemnat oamenii să facă acelaşi lucru. ”Pentru că nu vreau să comentez de pe margine, fără să îmi exprim părerea, prin vot. Pentru că îmi pasă!”, a scris vedeta Pro TV pe Facebook. Şi Sofia Vicoveanca a ieşit la vot în jurul prânzului. ”Am VOTAT - cu încredere şi speranţă pentru viitorul copiilor noştri, nepoţi, bunici, pensionari... pentru pace, respect şi dreptate! Dumnezeu să ne ajute!”, a scris şi interpreta.

Regina blănurilor, Flora Năstase, a mers să voteze cu patrupedul ei, Kiki. ”Noi am votat! Ceea ce vă dorim şi vouă”, a scris Flora.

Medeea Marinescu a votat în Londra, unde se afla într-o deplasare alături de Vlad Zamfirescu şi actriţa Diana Roman.

Marcel Pavel a votat în Bucureşti, la secţia de votare din preajma locuinţei sale din zona Băneasa. Vladimir Drăghia şi soţia lui, Alice, au mers la vot împreună. ”Haideţi, sunaţi-vă prietenii, rudele şi mergeţi să votaţi. Trebuie să ne mobilizăm, dacă vrem să schimbăm ceva”, a scris vedeta.

Laura Cosoi a fost la vot cu fiica ei, Rita. ”Mergem la vot”, a scris ea pe Facebook. Mihai Găinuşă a votat şi a postat în stilul lui. ”Un vot mic per total, un mare şut în fund pentru PSD”, a scris el.

Răzvan Popescu a votat prima dată în 2000. ”Au trecut aproape 20 de ani de atunci şi pare că nu s-au schimbat prea multe în duminica alegerilor”, a punctat el. 

Mai multe