Vedetele de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

22 februarie 2015 22:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Starurile de la show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici" au făcut o şedinţă foto în care, aşa cum era aşteptat, frumoasele concurente au făcut senzaţie cu formele lor. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos.

După probele de foc la care au fost supuşi concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" au avut parte de o bine-meritată pauză.

Iată fotografiile cu vedetele celui mai urmărit reality-show al momentului:

"Eu mi-am luat costumul meu de baie, de leopard şi îmi place foarte, foarte mult ce a ieşit", a spus bucuroasă cântăreaţa.

Nici "casnica de la Masterchef" nu s-a lăsat mai prejos. Frumoasa brunetă şi-a arătat formele perfecte, fiind imaginea lunii octombrie în calendarul "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Doamna Elena Merişoreanu, care a purtat ,o viaţă întreagă, costum naţional şi-a intrat mai greu un rol. Noroc cu Gina Pistol care i-a arătat câteva mişcări potrivite pentru o şedinţă foto. Chiar dacă nu s-a simţit ca pe scenă, Elena Merişoreanu s-a descurcat bine.

"Ne-am pus în diferite poziţii acolo. Normal că fetele au arătat cel mai bine", a spus cântăreaţa, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici".

Cătălin Moroşanu pare că s-a simţit destul de confortabil în postura de model. Poate că nu la fel de confortabil ca în ring, dar chiar şi aşa, fără mănuşi, Moartea din Carpaţi a făcut o impresie bună.

Mai multe