Vedetele s-au serbat marți, de Sfântul Alexandru

30 august 2016 22:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrecere mare în familiile unor artişti din România cu ocazia Sfântului Alexandru. Pepe a sărbătorit-o marţi pe fiica lui cea mică, Rosa Alexandra (un an).

Latin-lover-ul este tatăl ideal: “Acum sunt la filmare (n.r.-marți), după care plec la un concert, nu ştiu la ce oră ajung acasă. Dimineaţă am văzut-o pe Rosa şi mi-a făcut ziua mai frumoasă. O să-i cumpăr un cadou,  însă eu îi iau în fiecare zi. A plecat la grădiniţă cu bomboane, ca să-şi servească colegii. Sunt fericit că sunt tată de fete!”, ne-a spus Pepe.

De asemenea, şi în casa lui Cătălin Măruţă a fost petrecere mare, pentru că atât Andra cât şi fiul său David şi-au serbat onomastica. Prezentatorul tv şi-a postat un mesaj pe Facebook pentru a le spune internauţilor cât de fericit este că are o familie atât de frumoasă: “La mulţi ani, iubirile mele! La mulţi ani, Alexandru şi Alexandra!”.

O altă vedetă din ­industria muzicală care le-a dat ieri de băut prie­tenilor este Alexandra Stan. Într-o postare recentă de pe contul său de socializare, interpreta le-a mulţumit fanilor pentru cadou: “Wow! Peste două milioane de vizualizări şi cu siguranţă nu se opresc aici, pentru piesa «Au gust zilele»! Sunt atât de fericită!”.

Mai multe