Vedetele sexy conduc mașini de peste un million de euro

12 iulie 2019 19:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sexy, celebre, blonde sau brunete, conduc maşini de lux a căror valoare depăşeşte milionul de euro. Click! vă spune ce bolizi conduc unele dintre cele mai de succes vedete şi cât valorează fiecare automobil. Bianca Drăguşanu e în top cu două maşini care costă 675.000 €.

Când vine vorba de maşini scumpe, fosta asistentă tv Bianca Drăguşanu (37 de ani) e prima pe listă. Vedeta conduce un Bugatti Chiron cu un interior splendid. Pentru această maşină de lux, Alex Bodi (34 de ani), iubitul blondinei, a dat 425.000 €. Maşina ajunge în 2,4 secunde la 100 de km/oră şi poate atinge viteza ameţitoare de 422 de km/oră.

După ce a revenit de la „Asia Express” (Antena 1), vedeta şi-a scos la vânzare maşina, un Range Rover Sport, negru, pentru a-şi cumpăra un alt bolid de lux. La doar o săptămană, ea cobora dintr-o limuzină cu numere de Germania, un Rolls Royce Wraith, cel mai puternic model al mărcii, cu 624 CP, de 250.000 €.

Tot fostă asistentă tv, Loredana Chivu (29 de ani) şi-a cumpărat o nouă maşină de lux, un Mercedes-Benz M GLE 350 alb, de 75.000 €. În anul 2015, Chivu a vândut cu 30.000 € un BMW X6 primit cadou de la Leo de la Strehaia. 

Şi Daniela Crudu (30 de ani) o duce din ce în ce mai bine de când nu mai e asistentă tv. Bruneta a primit în dar de la un milionar celebru un bolid de 50.000 €. Maşina are tapiţerie de piele, e spaţioasă, iar portbagajul e folosit ca dressing. „Cruduţa” e foarte bine calculată şi se gândeşte la viitor, iar din banii ei îşi ajută familia şi pune ceva şi la saltea pentru zile negre. 

Cu siguranţă, Delia (37 de ani) e fan înrăit Range Rover. Ea a mai avut un model alb, apoi a trecut la auriu. Diva deţine acum un Range Rover Evoque roşu care a costat 45.000 €. Pentru că are maşini puternice, Delia calcă adesea acceleraţia şi ia amenzi pe bandă rulantă pentru depăşirea vitezei. Însă banii nu sunt o problemă pentru cântăreaţă. 

Şi Adelinei Pestriţu (32 de ani) îi merge din ce în ce mai bine. Ea are un Range Rover negru, cu numere personalizate, în valoare de 100.000 €. 

Andreea Marin (44 de ani) e pasionată de maşini luxoase şi puternice, iar anul trecut şi-a făcut un cadou pe măsură. Vedeta tv a achiziţionat un BMW Seria 4 Cabriolet de 60.000 € de care e foarte mândră. „Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi cu energia mea”, a spus Andreea Marin.

Mai multe