Veste superbă pentru văduva lui Cornel Patrichi în prag de Crăciun

23 decembrie 2017 14:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornelia Patrichi zâmbește din nou din toată inima, la un an și jumătate de la moartea soțului ei. FIul ei și al lui Cornel Patrichi a făcut-o bunică pentru prima oară.

”Tea Matilda a venit pe lume ieri, la ora 1 și 32 de minute. Are 3,8 kg”, a anunțat văduva lui Cornel Patrichi pe pagina personală de Facebook. Este primul nepot al Corneliei Patrichi și singurul regret care umbrește această veste minunată este acela că soțul ei n-a apucat ca să strângă în brațe bebelușul.

Cornel Patrichi a murit în aprilie 2016, după mai mulți ani în care s-a luptat cu un cancer la plămâni. Apreciatul coregragraf a pierdut lupta cu boala la numai câteva zile după ce a împlinit 72 de ani, iar fiul său, Alexandru, a mai apucat să-l prindă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

Alexandru, s-a căsătorit la mijlocul lunii octombrie cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc în inima Toscanei, în comuna Colle di Val D’Elsa, în prezența primarului, dar și alături de rude și de prieteni apropiați. Ceremonia a fost una simplă, dar încărcată de emoții.

Mai multe