Vești bune pentru violoncelistul care s-a aruncat pe geam, de teama mascaților

11 octombrie 2016 17:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Naidin (42 de ani), violoncelistul care pe 28 septembrie a sărit de la etajul 1, după ce mascaţii au năvălit peste el în casă, a suferit mai multe fracturi, inclusiv la mâna dreaptă. Marți, 11 octombrie, o echipă de medici, condusă de Zsolt Szabo, unul dintre cei mai buni specialiști din Europa, în traumatologia și chirurgia mâinii, l-a supus unei intervenții chirugicale.

“Adrian a intrat în operație la orele 13.00. Medicii i-au făcut mai multe radiografii și i-au sudat oasele de la încheietura mâinii drepte, totul s-a încheiat după două ore. Este bine acum, specialiștii sunt optimiști, speră ca el să poată mânui din nou arcușul”, ne-a spus imediat după operație Ionuț Pavel, impresarul lui Naidin.

Din cauza problemelor de sănătate, violoncelistul ghinionist a trebuit să-și amâne concertul din 10 octombrie, de la Teatrul Național, însă acesta va fi reprogramat în luna decembrie. ”În semn de solidaritate, fanii au păstrat biletele, nu și-au cerut banii înapoi”, ne-a mai declarat Ionuț Pavel.

Mai multe