Veşti proaste pentru Gheorghe Turda: nu mai urcă pe scenă

28 august 2014 12:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul de muzică populară Gheorghe Turda a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău, înainte de un concert. Se pare că artistul va trebui să stea o perioadă scurtă de timp departe de scenă.

În decursul anilor, Gheorghe Turda (66 de ani) a suferit două atacuri cerebrale minore, însă miercuri seară situaţia s-a înrăutăţit. Îndrăgitului interpret i s-a făcut rău, iar iubita lui, Lucia Lazăr, a chemat imediat ambulanţa. Medicii de la Spitalul Floreasca, din Capitală, i-au pus acelaşi diagnostic şi i-au făcut o serie de analize. După o noapte petrecută în unitatea spitalicească, Turda se simte puţin mai bine însă nu este cert intervalul de timp pe care-l va mai petrece pe patul de spital.

"Încă nu ştim când ne vom externa. Medicii sunt cei care decid, dar pot să vă spun că domnul Turda este bine. A băut apă acum", a declarat pentru Click! Lucia. Întrucât solistul de muzică populară este destul de slăbit, acesta va sta o perioadă departe de scenă. 

Gheorghe Turda se afla la manifestarea internaţională de muzică populară "Sus pe Argeş, la izvoare", organizată la Piteşti, când a leşinat. El trebuia să urce pe scenă la ora 19.00.Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului pentru a-i acorda interpretului primul ajutor.

Mai multe