Veşti triste despre Mama Zina: “Nu mai depune nici un efort pentru a trăi”

11 februarie 2019 18:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doamna modei româneşti, Mama Zina, nu a ieşit din spital cu un moral mai bun, din contră. La 82 de ani, Zina Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate specifice vârstei, iar patronul azilului în care fosta creatoare de modă se află internată, nu ne-a dat deloc veşti bune.

Zina Dumitrescu (82 de ani) şi-a speriat apropiaţii în urmă cu trei zile, când a avut nevoie de îngrijiri medicale, la Spitalul Elias. A fost externată după investigaţii de specialitate, a revenit la azilul care îi e casă de mai bine de 7 ani, însă patronul stabilimentului din Ghermănești, Ioan Casian, ne-a spus că nu are deloc veşti bune

 “Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali. Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!,  Ioan Casian.

Mai multe