Vezi cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani

2 martie 2016 0:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. Mai mult, ea este veterana postului Kanal D, căci se află acolo încă de la înființarea postului.

Kanal D a împlinit 9 ani, motiv cu care și-a strâns vedetele în emisiunea "WOWbiz", marți, 1 martie. Amintirile au fost dezvăluite și bâlbele desconspirate. Gabriela Cristea s-a amuzat teribil când a văzut imaginile din arhivă. În urmă cu nouă ani, la debutul show-ului "Noră pentru mam"a, Gabriela pășea în casa concurenților. Vestimentația și coafura au făcut-o să exclame și să se mire: "Hai că eram simpatică! Cocul acela este fabulos!"

Cea care după "Noră pentru mama" a trecut la "Draga mea prietenă" și mai apoi la "Te vreau lângă mine" a dezvăluit și prin ce pățanii a trecut în urmă cu ceva ani: "Am prins un cutremur în direct de era să pice o oglindă mare pe mine". Mai mult, una dintre bâlbele pe care le-a făcut pe sticlă i-au rămas în minte: "Din regie mi-au spus că dacă nu luăm pauză în acel moment, ne taie emisia. M-am grăbit să spun ce aveam de spus și am zis doar doamnelor și domnilor, acum luăm o scurtă. Am vrut să spun o scurtă pauză de publicitate, dar mi-a ieșit altceva", s-a distrat Gabriela povestind întâmplarea.

Mai multe