Vi-l mai amintiţi pe Omar, puştiul de la „Next Star”? Iată ce face acum

7 iunie 2016 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Omar Arnaout, puştiul minune de 12 ani, care a câştigat prima ediţie „Next Star”, a ajuns să reprezinte România la un mare concurs muzical.

În urmă cu trei ani i-a uimiti pe toţi cu vocea sa, dar şi cu maturitatea neobişnuită pentru un copil de doar 12 ani. Omar Arnaout, câştigătorul primei ediţii a concursului de talente „Next star” (Antena 1) a evoluat mult de atunci pe plan muzical, iar acum, puştiul pe jumătate român, jumătate libanez, a ajuns să reprezinte România la un prestigios cocurs muzical: premiile "Bama Music Awards 2016", ce se va desfăşura în Hamburg, Germania, în luna august. El a fost nominalizat la categoria „Best New Talent”. „Am fost nominalizat pentru a reprezenta România la premiile «Bama Music Awards 2016». Mândru că sunt român, ridicăm steagul cât mai sus!”, a declarat, fericit, Omar.

După reuşita de la „Next Star”, tot în 2013, Omar a câştigat şi premiul I la “Mamaia Copiilor”, la Secţiunea Interpretare, grupa 10-12 ani. În plus, el susţine concerte pe bandă rulantă în Qatar, Albania, Liban, România, a participat la “Arabs Got Talent”, iar în ultimul an a filmat şase videoclipuri, cel mai recent fiind cel pentru piesa “Story Of Life”. Acum, Omar este elev în clasa a noua la Colegiul de Arte Dinu Lipatti, secţiunea Teorie Muzicală.

Mai multe