Viața de tătic l-a topit pe soțul Ancăi Serea. „Familia e cel mai important lucru”

10 mai 2017 14:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adi Sînă, solistul de la trupa Akcent, are o agendă încărcată de spectacole, dar asta nu-l împiedică să își pună familia pe primul plan.

Show de excepție marți seară în Piața Universității, de Ziua Europei. Arțiști de seamă au urcat pe scenă pentru a face atmosferă alături de spectatori. Printre ei s-a aflat și artistul Adi Sînă, soțul Ancăi Serea, care ne-a spus în câteva minute de pauză cât își adoră cei cinci copii, dar și cât de mult o iubește pe soția sa.

“Familia, clar, fără doar și poate, pentru mine este înainte de toate celelalte lucruri - carieră, muzică, orice! Familia face parte din mine și automat este ceva special, ce nu pot să descriu în cuvinte. Copiii sunt bine, ieri a fost ziua lui Noah, a împlinit cinci anișori. I-am cumpărat o bicicletă pentru că și-a dorit foarte mult. Familia este cel mai important lucru și îi dau prioritate”, ne-a spus Adi Sînă care ne-a mai povestit cum își petrece zilele alături de micuții săi, când nu este plecat prin țară la concerte sau este în studio: “Dimineața dacă ei nu sunt la școală. stăm împreună seara și dimineața. În timpul zilei mai facem diferite activități, depinde de zi. În weekend-uri avem ritualurile noastre, când suntem toți acasa, lum micul dejun târziu, eu spun că la ora aia ajungem sî luăm prânzul”.

Mai multe